Bruidsfotografie Amsterdam

Trouwfotograaf Hilversum

Hebben jullie geen zin in statige foto’s van je bruiloft? En heeft je aanstaande partner een hekel aan foto’s? Dan zit je bij mij goed! Ik fotografeer échte momenten waarbij zo min mogelijk geposeerd wordt. Mijn foto’s zijn vaak een tikje rebels, maar altijd met een grote portie liefde! Ik zie jullie trouwdag als een verhaal wat ik van begin tot het einde mag fotograferen.

Voor jullie trouwdag

Iedere bruidsreportage begint bij mij met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij kunnen jullie mij leren kennen en kunnen we van beide kanten kijken of het klikt. Mocht die klik er zijn, dan denk ik graag mee over de invulling qua fotografie op de trouwdag.

De trouwdag zelf

Op jullie trouwdag ben ik zo onopvallend mogelijk aanwezig om het verhaal van jullie trouwdag vast te leggen. Het vastleggen van échte emoties, van de voorbereidingen tot en met het diner of feest, is hierbij erg belangrijk voor mij. Uiteraard nemen we ook de tijd voor het maken van een mooie reportage van jullie tweeën. Even weg van alle drukte en een momentje tijd voor elkaar!

Na jullie trouwdag

Binnen twee dagen na de bruiloft ontvangen jullie een aantal preview foto’s in een online galerij. De usb-stick met de digitale hoge resolutie bestanden ontvangen jullie vier weken na de trouwdag. Vervolgens mogen jullie zelf een selectie van de foto’s maken voor het trouwalbum, die ik hierna voor jullie ga opmaken. Voordat ik het album definitief ga bestellen kunnen jullie hier uiteraard nog enkele wijzigingen in aanbrengen.

Meer informatie over mijn bruidsreportages geef ik het liefst persoonlijk. Vul hiervoor het contactformulier in en ik kom graag een keer vrijblijvend langs.

Trouwalbums

Alle mooie herinneringen aan jullie trouwdag leg ik heel graag vast in een professioneel digitaal album. De mogelijkheden voor een trouwalbum zijn erg divers. Meestal maak ik albums van 30 x 30 cm, maar uiteraard zijn andere formaten ook mogelijk. De cover, met of zonder foto, linnen of lederen covers, deze keuze is uiteraard aan jullie. Al mijn albums hebben lay-flat binding, wat betekent dat het album mooi open blijft liggen zonder bolling van de pagina’s. Daarnaast worden alle albums geleverd in een luxe bijpassende giftbox.

Voorbeeld trouwalbum:

Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum

Trouwfotograaf Hilversum